Sarimsak tüketirken gaz yapma etkisiyle karşılaşan biri olarak, bu durumun nedenini merak ediyorum. Sarımsağın içerdiği fruktoz ve sülfür bileşenleri gerçekten gaz oluşumunu tetikleyebilir mi? Ayrıca, gaz yapma etkisini azaltmak için pişirme yöntemlerinin etkili olup olmadığını denemek istiyorum. Pişirilmiş sarımsak veya diğer gıdalarla kombinlemenin bu konuda ne kadar fayda sağladığı hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Sarimsak tüketirken gaz yapma etkisiyle karşılaşan biri olarak, bu durumun nedenini merak ediyorum. Sarımsağın içerdiği fruktoz ve sülfür bileşenleri gerçekten gaz oluşumunu tetikleyebilir mi? Ayrıca, gaz yapma etkisini azaltmak için pişirme yöntemlerinin etkili olup olmadığını denemek istiyorum. Pişirilmiş sarımsak veya diğer gıdalarla kombinlemenin bu konuda ne kadar fayda sağladığı hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz