Sarımsak ezmenin bu pratik yöntemini denemek için sabırsızlanıyorum! Taze sarımsakları seçerken nelere dikkat etmeliyim? Özellikle yapraklarının yeşil olması gerektiği belirtilmiş. Peki, yumuşak veya çürüme belirtileri olan sarımsaklar kesinlikle kullanılmamalı mı? Ayrıca, kaşıkla ezme işlemi sırasında dikkat etmem gereken başka bir şey var mı? Sarımsak ezmesini zeytinyağı ile karıştırarak sos yapmak harika bir fikir gibi görünüyor. Bu konuda herhangi bir öneriniz var mı?
Sarımsak ezmenin bu pratik yöntemini denemek için sabırsızlanıyorum! Taze sarımsakları seçerken nelere dikkat etmeliyim? Özellikle yapraklarının yeşil olması gerektiği belirtilmiş. Peki, yumuşak veya çürüme belirtileri olan sarımsaklar kesinlikle kullanılmamalı mı? Ayrıca, kaşıkla ezme işlemi sırasında dikkat etmem gereken başka bir şey var mı? Sarımsak ezmesini zeytinyağı ile karıştırarak sos yapmak harika bir fikir gibi görünüyor. Bu konuda herhangi bir öneriniz var mı?
Cevap yaz