Gerçekten pişmiş sarımsağın tansiyon üzerindeki etkilerini merak ediyorum. Yüksek tansiyonu olan biri olarak, bu doğal tedavi yönteminin ne kadar etkili olabileceği konusunda araştırmalar yapılmış mı? Özellikle allicin ve diğer bileşenlerin tansiyonu düşürücü etkileri hakkında daha fazla bilgi var mı? Ayrıca, günlük tüketim miktarını dikkatlice ayarlamak gerektiği belirtiliyor. Peki, bu miktar ne olmalı ve pişmiş sarımsağı en etkili şekilde nasıl tüketebilirim?
Gerçekten pişmiş sarımsağın tansiyon üzerindeki etkilerini merak ediyorum. Yüksek tansiyonu olan biri olarak, bu doğal tedavi yönteminin ne kadar etkili olabileceği konusunda araştırmalar yapılmış mı? Özellikle allicin ve diğer bileşenlerin tansiyonu düşürücü etkileri hakkında daha fazla bilgi var mı? Ayrıca, günlük tüketim miktarını dikkatlice ayarlamak gerektiği belirtiliyor. Peki, bu miktar ne olmalı ve pişmiş sarımsağı en etkili şekilde nasıl tüketebilirim?
Cevap yaz