Sarımsağın tansiyonu düşürme potansiyelini duyduktan sonra, bu konuyu merak ettim. Acaba sarımsağı çiğ olarak mı yoksa başka bir şekilde mi tüketmek daha etkili? Özellikle günlük tüketim miktarının ne olması gerektiği de kafamı karıştırıyor. Sarımsak yağı veya takviyeleri de işe yarar mı? Ayrıca, yan etkileri konusunda da dikkatli olmak gerektiği belirtilmiş, bu konuda deneyimleriniz var mı?
Sarımsağın tansiyonu düşürme potansiyelini duyduktan sonra, bu konuyu merak ettim. Acaba sarımsağı çiğ olarak mı yoksa başka bir şekilde mi tüketmek daha etkili? Özellikle günlük tüketim miktarının ne olması gerektiği de kafamı karıştırıyor. Sarımsak yağı veya takviyeleri de işe yarar mı? Ayrıca, yan etkileri konusunda da dikkatli olmak gerektiği belirtilmiş, bu konuda deneyimleriniz var mı?
Cevap yaz