Kabuksuz sarımsak turşusunu hazırlamak gerçekten de keyifli bir süreç gibi görünüyor. Sarımsakların lezzetini artırmak için kabuklarının soyulması gerektiğini belirtmişsiniz, peki bu aşama sırasında kabuksuz sarımsakların en iyi şekilde nasıl seçileceği hakkında bir ipucu verebilir misiniz? Ayrıca, fermentasyon sürecinde tadım yapmak için kavanozu açmanın turşunun lezzetini olumsuz etkileyip etkilemeyeceği konusunda ne düşünüyorsunuz?
Kabuksuz sarımsak turşusunu hazırlamak gerçekten de keyifli bir süreç gibi görünüyor. Sarımsakların lezzetini artırmak için kabuklarının soyulması gerektiğini belirtmişsiniz, peki bu aşama sırasında kabuksuz sarımsakların en iyi şekilde nasıl seçileceği hakkında bir ipucu verebilir misiniz? Ayrıca, fermentasyon sürecinde tadım yapmak için kavanozu açmanın turşunun lezzetini olumsuz etkileyip etkilemeyeceği konusunda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz