Bu sarımsaklı yoğurtlu karnabahar salatasını ilk kez deneyeceğim. Karnabaharı haşlama süresi önemli mi acaba? Yumuşak olması gerektiğini belirtiyorsunuz ama tam olarak ne kadar süre haşlamalıyım ki dağılmasın? Ayrıca, sarımsak miktarını nasıl ayarlamam gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Sarımsak sevdiğim için biraz daha eklemeyi düşünüyorum ama fazla kaçırmak istemiyorum. Yoğurt sosunu karnabaharın üzerine döktükten sonra karıştırmak zor mu? Son olarak, dinlendirme süresi ne kadar olursa daha lezzetli olur? Merak ediyorum, bu salatanın tadı gerçekten güzel mi?
Bu sarımsaklı yoğurtlu karnabahar salatasını ilk kez deneyeceğim. Karnabaharı haşlama süresi önemli mi acaba? Yumuşak olması gerektiğini belirtiyorsunuz ama tam olarak ne kadar süre haşlamalıyım ki dağılmasın? Ayrıca, sarımsak miktarını nasıl ayarlamam gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Sarımsak sevdiğim için biraz daha eklemeyi düşünüyorum ama fazla kaçırmak istemiyorum. Yoğurt sosunu karnabaharın üzerine döktükten sonra karıştırmak zor mu? Son olarak, dinlendirme süresi ne kadar olursa daha lezzetli olur? Merak ediyorum, bu salatanın tadı gerçekten güzel mi?
Cevap yaz