Sarimsak turşusu yaparken en çok hangi sarımsağı tercih ettin? Taze ve sert başlar seçmek gerçekten lezzeti etkiliyor mu? Ayrıca malzemeleri hazırlarken su, sirke, tuz ve şekerin oranlarını nasıl ayarlıyorsun? Kaynatma süresi de önemli galiba, 2-3 dakika yeterli mi? Turşunun bekletilmesi konusunda denemelerin oldu mu, haftada bir mi bekletmeyi tercih ediyorsun yoksa daha uzun süreler denemek mi hoşuna gidiyor? Servis önerileri arasında zeytinyağı ve limon ile meze olarak sunmak için hangi yemeklerle birleştiriyorsun? Sonuçta, fermente gıdaların sağlığa faydaları hakkında ne düşünüyorsun?
Sarimsak turşusu yaparken en çok hangi sarımsağı tercih ettin? Taze ve sert başlar seçmek gerçekten lezzeti etkiliyor mu? Ayrıca malzemeleri hazırlarken su, sirke, tuz ve şekerin oranlarını nasıl ayarlıyorsun? Kaynatma süresi de önemli galiba, 2-3 dakika yeterli mi? Turşunun bekletilmesi konusunda denemelerin oldu mu, haftada bir mi bekletmeyi tercih ediyorsun yoksa daha uzun süreler denemek mi hoşuna gidiyor? Servis önerileri arasında zeytinyağı ve limon ile meze olarak sunmak için hangi yemeklerle birleştiriyorsun? Sonuçta, fermente gıdaların sağlığa faydaları hakkında ne düşünüyorsun?
Cevap yaz